De flowbot binnen de markt van vastgoed en makelaardij, het proberen waard?

De flowbot binnen de markt van vastgoed en makelaardij, het proberen waard?

Een flowbot, is zoals bij vele bekend, een chattende bot die je op de goede pagina brengt binnen de website. Dit zou dus ook zeker toepasselijk kunnen zijn binnen de markt vastgoed en makelaardij. De flowbot zou hier goed kunnen helpen met het vinden van de juiste pagina op de website. De flowbot zorgt er hiervoor dat de klant gemakkelijk op de site wordt genavigeerd, waardoor de klant een beter gevoel kan krijgen bij jouw bedrijf. 

Hoe kan een flowbot effectief zijn in de markt van vastgoed en makelaardij? 

Een flowbot wordt ingesteld op verschillende achtereenvolgende keuzemenu’s. Vastgoed en makelaardij bestaat uit veel verschillende onderdelen. Denk aan huizen, kantoorpanden, bedrijfspanden, loodsen, maar ook braakliggende grond en andere soorten vastgoed. Wanneer potentiële kopers, of andere bezoekers die informatie willen opdoen op de website komen, zullen deze geïnteresseerd zijn in een bepaald type vastgoed. De flowbot kan hierbij veel mensen de juiste richting in helpen, puur door via het keuzemenu de keuzes weer te geven. Zo kan er eerst gevraagd worden of de bezoeker informatie zoekt en waarover dit gaat. Vervolgens kan er worden geklikt op de verschillende types vastgoed, zoals hierboven geschreven. De bezoeker zal hierdoor door een paar keer te klikken snel op de juiste pagina terechtkomen. De flowbot kan hierop van tevoren worden ingesteld door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals Chatkracht. Meer informatie vind je hier. 

Hoezo een flowbot? 

De flowbot is een laagdrempelige en makkelijke manier van contact, zonder dat deze wordt beheerd. Dit is een soort van chatbot, die door een keuzemenu de klant navigeert op de website. Dit doet de chatbot niet, deze geeft namelijk standaard antwoorden. De flowbot kan door een bedrijf zelf makkelijk worden samengesteld, in samenwerking met een specialistisch bedrijf. De flowbot zal binnen de markt voor vastgoed zorgen voor service, sales en tijdsbesparing. Deze kan hierop van tevoren worden ingesteld door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals Chatkracht. Meer informatie vind je hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *