Een legbord stelling nodig? Kies voor degelijk materiaal!

Een legbord stelling nodig? Kies voor degelijk materiaal!

Een magazijn inrichten begint meestal bij een of meerdere legbordstellingen. Een legbord stelling is ook de meest eenvoudige en meest universele manier om goederen te stapelen. Maar als je beslist om legbordstellingen aan te kopen, kies dan wel degelijk voor gerenommeerde merken en degelijk materiaal. Zo zijn bijvoorbeeld gegalvaniseerde legbordstellingen zeer duurzaam. De makelij is Duits en de Duitse degelijkheid komt hier volop naar voor. De prijs-kwaliteitverhouding is perfect en daarom kun jij met je budget je magazijn inrichten zoals jij het wenst.

Kies voor gebruiksvriendelijkheid voor je legbordstelling

Een legbord stelling koop je waarschijnlijk aan voor zijn flexibiliteit. Je wilt precies die goederen opstapelen die je op dat moment in voorraad hebt. Maar dit kan snel variëren en dan moet je je stelling makkelijk kunnen ombouwen en aanpassen aan andere goederen. En hieraan hebben de ontwerpers van legbordstellingen dan ook gedacht. In principe heb je bij stellingen met legborden slechts twee soorten onderdelen: het frame en je legborden. Het inhaaksysteem van de stelling zorgt ervoor dat je zeer snel je stelling afbreekt en terug opbouwt, en dit zonder gereedschap. Makkelijker kan niet! Als je je stelling wilt verstevigen of extra beveiligen, ga dan eens kijken bij de extra accessoires die hiervoor verkrijgbaar zijn: afdekdoppen, klemmen, clips, spanners, diagonaalstangen…

Indelen, combineren…

Je legbordstelling indelen is een makkelijke klus. Maar misschien heb je wel meer nodig dan enkel een stelling met legborden. Geen nood! Je legbordstelling is perfect te combineren met andere types van stellingen. Zo kun je je stelling met legborden perfect laten aansluiten bij grootvakstellingen, draagarmstellingen of bakkenstellingen bijvoorbeeld. Of je koopt een aanbouwsectie waarmee je je legbordstelling uitbreidt. En wist je dat je je stelling ook op maat kunt bestellen? Zowel in de breedte, lengte als hoogte kun je kiezen hoe groot je stelling moet zijn. Hoe meer je je stelling op de afmetingen van je beschikbare ruimte kunt afstemmen, hoe efficiënter je magazijnruimte gebruikt wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *