In elke salon een nieuwe spiegel

In elke salon een nieuwe spiegel

Het is tijd dat er in elke salon een nieuwe spiegel wordt gemaakt. Deze spiegel heeft dan voornamelijk als doel om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Het is inderdaad belangrijk dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden van de spiegel. Het is niet zo dat een salon dit zelf zou moeten kopen. Het kan zijn dat de spullen worden gesubsidieerd door de organisatie en vakbonden die voor de salons klaar staan. Het is ook zo dat er dus nu al kansen liggen voor de mensen om ons heen. Je hebt dus ook kans dat er meer mensen zijn die gebruik willen maken van onze oplossingen. Je kunt dus niet weten of elke salon dit wel verdiend.

Aansluiten bij de vakbonden

Het is belangrijk dat de salon zich aansluit bij een vakbond. Alleen op die manier is het mogelijk om en gratis spiegel te krijgen. Je kunt dus ook jezelf aanmelden en ervoor zorgen dat jouw medewerkers zich aanmelden. Het is alleen niet zo dat dit niet mogelijk is. Wij worden ook gezien als een persoon en hebben dus steeds meer bedieningen en mogelijkheden nodig om er wat goeds van te maken. Je hebt nu nog steeds meer mensen die gebruik maken van deze regeling om ook een spiegel te krijgen voor thuis. Dit is echter niet de bedoeling.

Het weegt zwaarder nu

We worden vaak op de hoogte gesteld door een salon dat zij een nieuwe spiegel willen hebben. Zij willen deze spiegel dan zonder ons logo. Dit is niet de bedoeling, want het logo laat zien dat de salon is aangesloten bij de vakbond. Het is belangrijk dat het merk te zien is om zo ons bereik te versterken. Sommige salons vinden dit normaal en accepteren onze eisen, helaas is niet elke salon zo meewerken d en willen een spiegel zonder logo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *