Professioneel speeltoestel iets voor jou park

Professioneel speeltoestel iets voor jou park

Heb jij een pretpark, vakantiepark of beheer jij speeltuinen? Dan is het fijn als er leuke toestellen staan waar kinderen mee kunnen spelen. Denk aan een glijbaan of een schommel. Een professioneel speeltoestel is ideaal voor jou. Maar wat zijn dit?  Een speeltoestel is veilig en door en door betrouwbaar. De overheid beoordeelt of speeltoestellen professioneel, veilig en betrouwbaar zijn. Volgens de NEN-EN 1176 en NEN-EN 1177 normeringen zijn beheerders en eigenaren verplicht om inspecties en onderhoud uit te voeren. Vanzelfsprekend voldoen onze professionele speeltoestellen aan alle vereiste regelgeving.

professioneel speeltoestel

Soorten

Je hebt verschillende soorten toestellen die ze verkopen. er zijn houten en metalen speeltoestellen waar je uit kunt kiezen. Je hebt ook combiplay speeltoestellen die je kunt gebruiken. Daarmee heb je een huisje en een glijbaan in 1 bijvoorbeeld. Heb jij een thema in je park? Dan kan je ook gethematiseerde toestellen kopen.

Ook is dit bedrijf gecentreerd om inspecties en onderhoud uit te voeren. In hun ogen is een professioneel speeltoestel veel meer dan een veilig toestel. De speeltoestellen dagen uit, prikkelen en zorgen voor blijvend plezier voor een jonge doelgroep. Zoek jij aansprekende speeltoestellen die veilig, verantwoord en uitdagend zijn? Neem dan een kijkje op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *